top of page

Parní víkend 14 a 15. září

O víkendu 14. a 15. září proběhne již tradiční parní víkend. Sobota bude charitativní, kdy z každé jízdenky půjde 5 Kč na pomoc Martínkovi Maredovi, který je díky dětské mozkové obrně upoután na invalidní vozíček.

Po každém příjezdu parního vlaku bude připraven program pro děti - Divadlo z bedny, dětské atrakce a soutěže. Parní vodárna na Střekově bude pod parou v sobotu i v neděli. V Muzeu v přírodě Zubrnice bude v sobotu pod párou lokomobila ve dvoře usedlosti č.p. 74.


Cena základní jízdenky Střekov - Zubrnice je 100 Kč.


Těšíme se na Vás!


Sledujte také naše další informační kanály jako Facebook, Instagram a odebírejte novinky na email, aby vám už žádná novinka ze světa naší železnice neunikla!


PLAKÁT PARNÍ VLAKY:


 

VIDEO PARNÍ AKCE (2018)



 

PLAKÁT PARNÍ VODÁRNA:


 

PLAKÁT PARNÍ LOKOMOBILA:


1 752 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Nadcházející veřejné brigády

Vážení příznivci, přinášíme Vám krátký přehled nadcházejících veřejných brigád. 1.3. neděle Úštěk horní nádraží sraz 10:00 hod. úpravy ploch nádraží (výřez a pálení vegetace, úklid skladišt

Zbrusu nové webové stránky jsou tady!

1.9.2019 byly spuštěny zcela nové webové stránky. Jsou bezpečné, přehledné, moderní a obsáhlé. Byly navrženy tak, abyste vždy našli rychle to, co právě hledáte. Připraveno je pro Vás mnoho nových funk

bottom of page